SOBA HARMONY/ PRAVLJIČNE BARVE

MATERIAL: BUKOV LES, MDF / TIP: OTROŠKO/MLADINSKA SOBA

OTROŠKO/MLADINSKA SOBA V BARVAH MAVRICE …

#Harmony

 

 

 

Nežna in tradicionalna oblika otroškega pohištva Harmony v kombinaciji z mavričnimi barvami napolni sobico z vitalno energijo – to čudovito in nujno potrebno sestavino življenja. Izbira različnih možnih kombinacij ročajev v barvah nudi otroku dobro počutje. Ime Harmony pove, da smo to pohištvo izdelali z ljubeznijo do oblikovanja. Vsi izdelki linije Harmony – predali in vrata omar so opremljeni z udobnim mehkim sistemom zapiranja.

LES ODET V MAVRIČNE BARVE NAPOLNI SOBO Z VITALNO ENERGIJO.

Nežne in klasične oblike s pridihom narave, ki polnijo sobo z energijo – nujno potrebno in čudovito sestavino življenja. Izbor pravega, naravnega materiala ima blagodejen vpliv na dobro počutje vašega otroka.

Linija pohištva, ki že vključuje izdelke, ki jih potrebujete za prihod novorojenčka, se dopolnjuje s pohištvom, ki ga potrebujejo šoloobvezni otroci in mladi.

SPECIFIKACIJE

Otroška postelja

Otroška postelja Harmony je izdelana iz masivnega bukovega lesa. Dno je nastavljivo v 3 višine. Ima PVC zaščito na stranicah. Lahko jo sestavite v otroško posteljico ali v posteljico, uporabno do 3. leta starosti otroka. Možna je namestitev varnostne ograjice.

Komoda

Previjalna komoda Harmony je izdelana iz masivnega bukovega lesa. Ima mehko zapiranje predalov in snemljiv nastavek za previjanje. Omogoča nadaljnjo uporabo kot komoda. Ročaji so leseni (izdelani iz bukovega lesa) barvni.

Omara

2-delna omara Harmony je izdelana iz masivnega bukovega lesa. Ima 1 predal, 1 palico za obešanje in 1 polico. Ima barvne lesene ročaje. Omogoča mehko zapiranje vrat in predalov.

VSI ELEMENTI V PDF PRILOGI

DOSTAVA

Vse izdelke, ki so na zalogi (navedeno pri posameznih izdelkih) odpremimo v 2-7 delovnih dneh po prejemu vašega naročila. Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.

Kvalitetna montaža pohištva je zelo pomembna za varno uporabo izdelkov. Zato imamo v ponudbi tudi montažo. Za več informacij nas kontaktirajte!

      ELEMENTI OTROŠKO MLADINSKE  SOBE HARMONY: