SOBA LUKA / ELEGANCA

MATERIAL: BUKOV LES, MDF, UMETNO USNJE / TIP: OTROŠKA SOBA

OTROŠKO MLADINSKA SOBA S PRIDIHOM RAZKOŠNE ELEGANCE …

#Luka

 

 

 

Luksuzna otroška soba LUKA ponuja razkošje elegance in detajlov. Zaobljene linije pohištva v kombinaciji z usnjem ali blagom dajeta sobici  edinstven izgled, ki v vas vzbudi občutek nežnosti, ljubezni in topline. Linija Luka je razkošje, ki si ga vaš dojenček zagotovo zasluži.

ZAOBLJENE LINIJE ODETE V USNJE PONAZARJAJO LJUBEZEN IN TOPLINO.

Kolekcija pohištva razkošnih, elegantnih oblik odetih v usnje, dajejo sobi edinstven izgled.  Izbor pravega barvnega odtenka ima blagodejen vpliv na dobro počutje vašega otroka.

Linija pohištva, ki že vključuje izdelke, ki jih potrebujete za prihod novorojenčka, se dopolnjuje s pohištvom, ki ga potrebujejo šoloobvezni otroci in mladi.

SPECIFIKACIJE

Otroška postelja

Otroška postelja Luka je izdelana iz masivnega bukovega lesa. Ima usnjene stranice in PVC zaščito na stranicah. Dno je nastavljivo v 3 višine. Pod posteljo je priročen predal, ki se mehko zapira. Omogoča nadaljnjo uporabo v obliki zofe.

Komoda

Previjalna komoda Luka je izdelana iz masivnega bukovega lesa in usnja. Ima mehko zapiranje predalov in snemljiv nastavek za previjanje. Omogoča nadaljnjo uporabo kot komoda. Možna je namestitev predalov v barvi po barvni lestvici.

Omara

2-delna omara Luka je izdelana iz masivnega bukovega lesa in usnja. Ima 1 predal, 1 polico in 1 palico za obešanje. Omogoča mehko zapiranje vrat in predalov.

VSI ELEMENTI V PDF PRILOGI

DOSTAVA

Vse izdelke, ki so na zalogi (navedeno pri posameznih izdelkih) odpremimo v 2-7 delovnih dneh po prejemu vašega naročila. Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.

Kvalitetna montaža pohištva je zelo pomembna za varno uporabo izdelkov. Zato imamo v ponudbi tudi montažo. Za več informacij nas kontaktirajte!

      ELEMENTI OTROŠKE SOBE LUKA: