SOBA WOODLAND / VONJ NARAVE

MATERIAL: GORSKI BOR / TIP: OTROŠKO/MLADINSKA SOBA

OTROŠKO/MLADINSKA SOBA Z VONJEM NARAVE …

#Woodland

 

 

 

Kolekcija pohištva iz lesa gorskega bora ali cemprina je nežnih a klasičnih oblik. Otroško sobo napolni z energijo, ki je nujna in čudovita sestavina življenja. Zaradi visoke vsebnosti smole in eteričnih olj ima cemprin prijeten vonj, ki se ohrani dlje časa. Ta vonj imenujemo tudi »kadilo iz alp«.

VONJ CEMPERINA DOKAZANO VPLIVA NA MIREN IN BOLJ ZDRAV SPANEC.

Nežne in klasične oblike s pridihom narave, ki polnijo sobo z energijo – nujno potrebno in čudovito sestavino življenja. Izbor pravega, naravnega materiala ima blagodejen vpliv na dobro počutje vašega otroka.

Linija pohištva, ki že vključuje izdelke, ki jih potrebujete za prihod novorojenčka, se dopolnjuje s pohištvom, ki ga potrebujejo šoloobvezni otroci in mladi.

  ELEMENTI OTROŠKO MLADINSKE SOBE WOODLAND:

SPECIFIKACIJE

Otroška postelja

Otroška postelja Woodland je izdelana iz masivnega gorskega bora. Dno je nastavljivo v 3 višine. Premer koles je 50 mm. Vsebuje možnost izvleka treh stičnih palic. Lahko jo sestavite v otroško posteljico ali v posteljico, uporabno do 6. leta starosti otroka.

Komoda

Previjalna komoda Woodland je izdelana iz masivnega gorskega bora. Ima mehko zapiranje predalov in snemljiv nastavek za previjanje. Omogoča nadaljnjo uporabo kot komoda. Ima možnost namestitve barvnih lesenih ročajev.

Omara

2-delna omara Woodland je izdelana iz masivnega gorskega bora. Ima 2 predala, 1 polico in 1 palico za obešanje. Omogoča mehko zapiranje vrat in predalov.

Polica

Stenska polica Woodland je izdelana iz masivnega gorskega bora.

VSI ELEMENTI V PDF PRILOGI

DOSTAVA

Vse izdelke, ki so na zalogi (navedeno pri posameznih izdelkih) odpremimo v 2-7 delovnih dneh po prejemu vašega naročila. Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.

Kvalitetna montaža pohištva je zelo pomembna za varno uporabo izdelkov. Zato imamo v ponudbi tudi montažo. Za več informacij nas kontaktirajte!