Akcija Elizabeth

Zadnji kompleti iz zaloge s 15 % popusta – otroška postelja Elizabeth + previjalna komoda Elizabeth v beli barvi

Samo še 8 kompletov iz zaloge!

Ali ste vedeli, da v postelji preživimo skoraj tretjino svojega življenja? Torej je še kako pomembno, da izberemo pravo in udobno posteljo.

Otroška postelja pa mora biti tudi varna, kar pomeni, da mora imeti certifikat o skladnosti s standardi SIST EN 716-1 in SIT EN 716-2, ki dokazuje, da je njena uporaba varna.

Lip Satler otroške postelje so certificirane in izdelane tako, da tako otroka kot vas varno objamejo in prepustijo sanjam.

Narejene so iz naravnih materialov, različnih barv, dizajnov in so modularne.

V teh dneh praznimo naše zaloge, zato vam ponujamo:

KOMPLET ELIZABETH


Otroško posteljo ELIZABETH (dimenzij 140 x 70) s previjalno komodo ELIZABETH v beli barvi.

Redna cena kompleta je 902,80 €.

Cena kompleta s 15 % popustom je 767,37 €, kar vam prinaša 135,42 € prihranka.

Izdelki so na voljo takoj, ko poravnate predračun.
Svoje povpraševanje s kontaktnimi podatki pošljite na info@lip-satler.si

Naše otroške postelje so izdelane tako, da varno objamejo vašega otroka in ga prepustijo sanjam. Kakovost in varnost otroških postelj potrjujejo CERTIFIKATI. Da boste tudi vi mirno spali.

Otroška postelja Elizabeth je izdelana iz masivnega bukovega lesaVišino posteljnega dna lahko sami prilagajate razvoju in starosti otroka.

Posteljice vam nudi dve funkciji.  Lahko jo uporabljate še naprej za spanje otroka nekje do 6 leta starosti (namestite lahko po potrebi še varovalno ograjico), ali pa vam služi kot zofa. Zofa Elizabeth, obložena z barvnimi blazinami je preprosto čudovita paša za oči…

Osnovna izvedba otroške posteljice je že v osnovi tako tehnološko dovršena, da omogoča kasnejšo pretvorbo osnovne posteljice dimenzij 140×70 cm tudi v mladinsko posteljo (dimenzija ležišča  140×200 cm). Taka izvedba postelje in mere ležišča so primerne in uporabne  za otroka do starosti 15 let.

Stabilnosttrdnost in dolga življenjska doba izdelka so lastnosti, s katerimi se lahko ponašamo in so preverljive na vseh naših prodajnih mestih.

Standardne mere ležišča: 140×70 cm ; 140×200 cm

Izdelek je testiran in ima certifikat.

Previjalna komoda, na kateri boste varno in udobno poskrbeli za vašo malčico oz. malčka. Izdelana je iz masivnega bukovega lesa z mehkim zapiranjem predalov in snemljivim nastavek za previjanje. Omogoča nadaljnjo uporabo kot komoda.

Stabilnosttrdnost in dolga življenjska doba izdelka so lastnosti, s katerimi se lahko ponašamo in so preverljive na vseh naših prodajnih mestih.

Previjalna komoda Elizabeth prihaja v razlicnih barvah. Oglejte si jih v opisu spodaj.