narava najbolje ve, kaj je dobro za nas ...

Rojstvo otroka je najpomembnejše in eno najlepših obdobij v vašem življenju. Ker se tega zavedamo, vam želimo omogočiti izbiro kakovostnih in lepih izdelkov, ki si jih za svojega otroka zagotovo želite. V našem podjetju že več kot štirideset let oblikujemo in proizvajamo leseno otroško pohištvo. Izdelki, ki vam jih predstavljamo so plod naših dolgoletnih izkušenj.

Otroška postelja Lip Satler
Otroška postelja Lip Satler
Otroška postelja Lip Satler
KDO SMO SATLER LIP ...

Smo družinsko podjetje SATLER, okna in vrata d.o.o., ki se trudi nadaljevati tradicijo blagovne znamke otroškega pohištva LIP POLJČANE pod novo blagovno znamko SATLER LIP. Iz povprečja klasičnega mizarstva izstopamo po uporabi pretežno masivnega lesa.

ZNAMKA SATLER LIP SPADA V DRUŽINO OKNA IN VRATA SATLER.

Ker v družini od nekdaj spoštujemo in obožujemo les, nismo niti za trenutek oklevali razširiti svojo poslovno pot še na področje proizvodnje notranjega pohištva, predvsem za dojenčke in mladino.

Svojo ljubezen do lesa prenašamo v izdelke, ki so uporabni na dolgi rok. Odpadne kose lesa poskušamo ponovno uporabiti in jim dodati neko novo vrednost.

Vsakemu posebej se posvetimo z vso pozornostjo!

KOLEKCIJA IZ NAŠE PONUDBE

Naša nova kolekcija otroškega pohištva sledi svetovnim modnim trendom. Izdelki so izdelani iz kvalitetnega bukovega lesa, visoko kvalitetnih ostalih materialov in so površinsko obdelani z otroku neškodljivimi barvami. Želimo, da naši izdelki, ki jih boste izbrali, nudijo vašim malčkom udobno, varno in prijetno otroštvo.

Prostor za sanje...

Želite otroško sobico opremiti nekoliko drugače?

URESNIČITE SVOJO SANJSKO IDEJO!

V LIP Satler sledimo vašim željam.

Individualna obravnava želja potreb naših kupcev je naše vodilo. Rezultat strokovnega svetovanja in nasvetov notranjega oblikovalca,

ki za bivalni prostor vašega malčka poišče celovite in vrhunske rešitve. Ponudbo zaokrožujemo tudi z izdelavo butičnega pohištva.