FELIX – sodobna linija večnamenskega pohištva s pridihom tradicije

FELIX – sodobna linija večnamenskega pohištva s pridihom tradicije

26. junija, 2020

Kako boste opremili stanovanje ni le stvar notranje opreme, temveč z izborom vseh elementov in dodatkov skupaj ustvarjamo značaj in slog vašega stanovanja.

 

Urejanje bivalnih prostorov je pomembna naloga, saj se moramo v njem počutiti sproščeno in varno, kadarkoli se vračamo vanj. To nalogo pa z vso resnostjo in odgovornostjo jemljemo tudi v Lip Satler, ki za vas ustvarjamo sodobno, prilagodljivo in okolju prijazno pohištvo. Sledimo trendom, saj nam je pomemben vaš slog, ki ga ustvarjate z našim pohištvom, ko gradite dom za svojo družino.

 

Večnamensko pohištvo, ki poveča uporabnost bivalnega prostora

 

Življenje v urbanih središčih je z visoko koncentracijo prebivalcev, postalo utesnjeno. Na majhnih kvadraturah želimo ustvariti odprte, prostorne in zračne prostore, kot jih narekujejo sodobni svetovni trendi. Nekoč napolnjene sobe s pohištvom in ostalimi dekorativnimi elementi, sta danes zamenjala minimalizem in prostornost.

 

Industrija je tako kot rešitev trgu ponudila večnamensko pohištvo, ki ali spreminja svojo funkcijo ali se sestavlja in zlaga glede na naše trenutne potrebe. Trendom pa sledimo tudi v Lip Satler, rezultat tega pa je nova linija večnamenskega pohištva FELIX.

 

 

Linija pohištva FELIX se začne z osnovnimi elementi otroške sobe kot sta otroška postelja in previjalna komoda, ki v prihodnosti krasita mladinsko sobo ali spalnico.

 

 

Linijo Felix dopolnjujejo še omare, komode, stenske police, odprti regali različnih velikosti, na katere lahko namestimo različne kombinacije vrat ali vrat s predali. Previjalna komoda bo kasneje prevzela funkcijo predalnika, policam dodamo vrata in ustvarimo omaro … Večnamensko pohištvo zadovolji potrebe še tako zahtevnega kupca, saj je teh variacij ogromno, vsak model pa ustvarja svoj slog.

 

 

Videz elementov FELIX in njihova funkcionalnost pa nudita tudi možnost uporabe v jedilnici ali dnevni sobi. Večnamensko pohištvo s prestavljivimi, konstrukcijsko in oblikovno usklajenimi elementi omogoča učinkovito izrabo prostora in hitro spreminjanje namembnosti. Pohištveni elementi povečajo uporabnost bivalnega prostora in so zato primerni za manjša stanovanja ali večnamenske prostore. Dnevno sobo je mogoče preprosto preoblikovati v domačo pisarno, otroško sobo v spalnico ali jedilnico.

 

Linija FELIX je namenjena sodobnemu kupcu, ki si želi visoke kakovosti bivanja in razmišlja ekonomično in trajnostno. Kaj pomeni tukaj ekonomičnost? Sobico, ki jo boste opremili za dojenčka, boste čez čas z enakim pohištvom, spremenili v mladinsko sobo. Previjalna miza bo postala predalnik, postelja pa bo ob odstranitvi stranic postala zofa na primer.

 

Les je živa stvar, diha in ima energijo. Poleg občutka udobja in toplote, ki ga daje, pa ima tudi številne pozitivne lastnosti ), ki vplivajo na nas. Z željo, da z elementi linije FELIX ustvarimo pozitivno in udobno bivanje, smo se ponovno odločili za izbor naravnega materiala. Linijo FELIX odlikuje hrast masiva rustika.

 

Ker vam želimo ponuditi izdelke najvišje kakovosti, so vsi naši izdelki certificirani s strani pristojnih institucij. Izjemno pozornost pa namenjamo prav varnosti. Pridobljeni certifikati kakovosti in varnosti dokazujejo naš stalni trud, našo zavezanost in kakovost.

 

Za več informacij o novi liniji FELIX se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo z veseljem svetovali. Klikni tukaj in se obrni na nas.

Deli to objavo: