LESENE KOCKE SATLER

LESENE KOCKE SATLER

40,00 29,00

Cene vključujejo DDV.

#Kreativno ustvarjanje

Je glavna smernica pedagogike Montessori, ki jo je razvila italijanska zdravnica Maria Montessori.  Danes so njeni pristopi in metode zelo priljubljeni in vedno več naprednih staršev sledi njenim nasvetom na različnih področjih otrokovega razvoja.

Surove lesene kocke (SATLER blocks), namenjene kreativnemu ustvarjanju najmlajših. V bombažni vreči lahko najdete različne kocke, katere lahko otroci zlagajo in iz njih sestavijo svoje prve umetniške mojstrovine in arhitekturne dosežke. Ali pa se preprosto igrajo.

Zakaj izbrati SATLER blocks kocke?

  • Hvaležna vam bosta narava in okolje – kocke so izdelane iz ostankov lesa, v naravnem stanju, brez zaščitnih premazov.
  • Kreativnost in učenje – lesene igrače spodbujajo motoriko, hiter razvoj uma in kreativnost.
  • Ročna izdelava – ostanke lesenih kock pregledamo, po potrebi obrusimo robove in ročno spakiramo v bombažne vreče.
  • Skupaj z nami pomagate najbolj ranljivim skupinam v družbi – za skrbno in vzorno pakiranje so zaslužne predvsem pridne roke invalidov podjetja KIP VIZIJA.

Starost: +3 leta
Poreko: Narejeno v Sloveniji

Deli na:

Opis

Material: Masivni les
Starost: +3 leta
Poreklo: Narejeno v Sloveniji
Drugo: Enostavna za uporabo

Surove lesene kocke (SATLER blocks), namenjene kreativnemu ustvarjanju najmlajših. V lični leseni škatlici lahko najdete različne kocke, katere lahko otroci zlagajo in iz njih sestavijo svoje prve umetniške mojstrovine in arhitekturne dosežke. Ali pa se preprosto igrajo.

Kocke namreč spodbujajo otrokov razvoj v različnih starostnih obdobjih, tako motorično, pedagoško, kot tudi psihološko. Olajšajo učenje osnovnih matematičnih veščin, kot so razvrščanje, štetje in vzorčenje, ter krepi fino motoriko. Omogočajo uresničevanje otrokovih zamisli, spodbujajo kreativnost, obenem pa poskrbijo za obilico zabave ob domišljijski igri še dolgo za tem, ko izdelek sestavijo. Velik pomen imajo pri razvoju otrokove potrpežljivosti.

Ker v družini od nekdaj spoštujemo in obožujemo les, odpadne kose lesa poskušamo ponovno uporabiti in jim dodati neko novo vrednost. Vsakemu posebej se posvetimo z vso pozornostjo! In nič drugače ni z izdelkom SATLER blocks.

Dodatne informacije

Velikost

,