previjalna komoda Woodland
Prikaži košarico Artikel “previjalna komoda Elizabeth” je dodan v košarico.

previjalna komoda Woodland

727.12

Cene vključujejo DDV.

Certifikat Previjalne komode

Komoda WOODLAND je namenjena staršem, ki želijo zdrav način življenja in bivanja.

Masivni les na splošno pozitivno vpliva na dobro počutje. Dokazano pa les cemprina, ki vsebuje veliko smole in oddaja prijeten vonj, prispeva k boljšemu spancu, preprečuje alergije, umirja srčni utrip in pomirja. 

Zunanjost previjalne komode je oljena z posebnim oljem HELIOS za to vrsto lesa. Notranjost predalov je ne oljena.

Komoda ima dovolj veliko površino previjalne plošče z varovalno ograjico. Na njej boste lahko varno in udobno poskrbeli za vašo malčico oz. malčka.

Vas izdelek zanima?

Kontaktirajte nas ali se oglasite na enem izmed prodajnih mest.

KontaktOgled prodajnih mest

Deli na:

Opis

Značilnosti:

 • Material: masivni les cemprina (gorski bor, swiss pine)
 • Oljeno z naravnimi olji HELIOS
 • Mehko zapiranje predalov
 • Notranja uporabna velikost predalov: Š 85 cm / V 14.5 cm / G 48 cm 
 • Snemljiv nastavek za previjanje
 • Nadaljnja uporaba kot komoda
 • Možnost: Barvni leseni ročaji
 • Garancija na kvaliteto in brezhibno delovanje 24 mesecev
 • Zunanje dimenzije:  Š 100 cm x V 90 (97) cm x G 56 (74) cm
 • Pakiranje v 2 kartona ( 106 x 92 x 8.5 cm ; 93 x 62.5 x 7 cm)
 • Navodila za sestavo priložena v kartonu
 • Izdelek je preverjen in ima certifikat

Velika prednost previjalnih komod SATLER Lip, so predali.  Izdelani so iz masivnega lesa, njihova uporabna velikost pa je neverjetna, saj lahko v njih najde prostor ogromno otroških oblačil in drugih pripomočkov.

Previjalna komoda WOODLAND je oljena z naravnimi olji HELIOS.

Stabilnosttrdnost in dolga življenjska doba izdelka so lastnosti, s katerimi se lahko ponašamo in so preverljive na vseh naših prodajnih mestih.

Linijo pohištva WOODLAND  iz programa za dojenčka lahko kasneje nadgradite z izdelki mladinskega programa WOODLAND. 

Standardne barve: Gorski bor (masiva oljena)

Lep dizajn, svež vonj lesa, super funkcionalnost!

Z izbiro pohištva otroške sobice za najmlajšega člana družine smo zelo zadovoljni saj je brezhibno kvalitetno in zelo dobro služi svojemu namenu. Lep dizajn, svež vonj lesa, super funkcionalnost! Sigurno to ni naš zadnji nakup, saj smo navdušeni, tudi nad izkušnjami z izbiro, naročilom, dostavo in montažo.Že nestrno čakamo mladinsko sobo.

Gabrijela Marguč

5.0
2019-07-04T10:44:50+00:00

Gabrijela Marguč

Z izbiro pohištva otroške sobice za najmlajšega člana družine smo zelo zadovoljni saj je brezhibno kvalitetno in zelo dobro služi svojemu namenu. Lep dizajn, svež vonj lesa, super funkcionalnost! Sigurno to ni naš zadnji nakup, saj smo navdušeni, tudi nad izkušnjami z izbiro, naročilom, dostavo in montažo.Že nestrno čakamo mladinsko sobo.

Sobica izdelana iz masivnega materiala nam je polepšala prihod hčerkice Isabelle.

Previjalna miza je zelo prostorna s tremi predali in dvema vecjima odprtinama zadostoje za vsa oblačila in kozmetične pripomočke. Omara s predalom in poličkami je zelo pregledna in v njej je prostor tako za igrače, knjige ter za oblačila. Posteljica pa je nenadomestljiva. Sobica je krasna.

Pohištvo je v celoti oljeno. Pristen vonj po lesu in naraven izgled sta poleg prijetnega počutja malčka v sobici zelo pomembna. Odločitev za naročilo sobice po merah pri podjetju Satler je bila prava.


Katarina Nadlučnik

5.0
2019-07-04T10:41:46+00:00

Katarina Nadlučnik

Previjalna miza je zelo prostorna s tremi predali in dvema vecjima odprtinama zadostoje za vsa oblačila in kozmetične pripomočke. Omara s predalom in poličkami je zelo pregledna in v njej je prostor tako za igrače, knjige ter za oblačila. Posteljica pa je nenadomestljiva. Sobica je krasna. Pohištvo je v celoti oljeno. Pristen vonj po lesu in naraven izgled sta poleg prijetnega počutja malčka v sobici zelo pomembna. Odločitev za naročilo sobice po merah pri podjetju Satler je bila prava.

Kakovost, tradicija, sodobnost, eleganca vse v enem.

Za otroško pohištvo Satler LIP sem se odločila takoj, ko sem ga videla. 


Preprosto sem vedela, da je točno to kar si želim, za svojega otroka. Izbrala sem si barvo krem model Sonja, ki odraža brezčasno lepoto, toplino, eleganco in praktičnost. 


Previjalna komoda je prostorna, elegantna in masivna. Kinderpet pa omogoca več nastavitec višine, tako da je njegova uporabnost tudi za več let. 


Priporočam!


Eva Potočnik

5.0
2019-07-22T17:04:04+00:00

Eva Potočnik

Za otroško pohištvo Satler LIP sem se odločila takoj, ko sem ga videla.  Preprosto sem vedela, da je točno to kar si želim, za svojega otroka. Izbrala sem si barvo krem model Sonja, ki odraža brezčasno lepoto, toplino, eleganco in praktičnost.  Previjalna komoda je prostorna, elegantna in masivna. Kinderpet pa omogoca več nastavitec višine, tako da je njegova uporabnost tudi za več let.  Priporočam!
5
3