Kako otroško sobo spremeniti v mladinsko?

Kako otroško sobo spremeniti v mladinsko?

17. maja, 2019

Ali ob nakupu pohištva kdaj razmišljate o tem, kako dolgo ga imate namen uporabljati ?

V času nosečnosti, ko se pripravljamo na prihod novega člana družine, izbiramo pohištvo  na osnovi lepih slik…raziskujemo na spletu in iščemo svojo sanjsko otroško sobico.

Kasneje se naše raziskovanje prestavi v  trgovine  z opremo za dojenčke in otroke.

Tam lahko izdelek tudi fizično primemo, otipamo in preizkusimo njegovo stabilnost in trdnost.

Kaj pa modularnost? Uporabnost istega izdelka na drugačen način?

Na to velikokrat sami ne pomislimo. Prodajalec, ki izdelka ne pozna dobro, nam te funkcije ne predstavi in tako lahko zamudimo  priložnost za dober in pravilen nakup.

Otroška postelja SENTA

otroska-soba-senta-lip-satler-001

https://lip-satler.si/sl/izdelek/otroska-postelja-senta/

 

Satler Lip – otroške postelje velikosti 140×70 cm,  že v osnovi vključujejo funkcijo pretvorbe v posteljico brez zaščitnih stranic levo in desno. V taki posteljici otrok lahko spi do starosti 6 let.

Previjalna komoda SENTA

https://lip-satler.si/sl/izdelek/previjalna-komoda-senta/

 

Previjalna komoda je zelo pomemben kos pohištva, ki ga mamice uporabljamo pri negi otroka.

Mamica najlažje neguje otroka na previjalni komodi, ki ima dovolj veliko skupno površino za previjanje otroka in dodatke, ki jih potrebujemo za nego (plenice, posoda z vodo, mazila, vatke, krpice,ipd.)

Velikost previjalne plošče je Š 100 cm x G 73 cm je udobna in varna za otroka.  Najboljša pa je velikost previjalne plošče Š 135 cm x 74 cm, saj nudi dodaten prostor za hrambo pripomočkov za nego na dosego mamine roke.

Ko je otrok čist, ali pa malo kasneje…previjalne komode več ne potrebujemo. Previjalno desko na komodi z lahkoto odstranimo. Ista komodo pa uporabljamo  še naprej v sobi za večjega otroka oziroma mladostnika.

Kaj pa ostali kosi pohištva?

Zelo prijetno in enostavno je,  če lahko iz iste linije pohištva za dojenčka, kasneje izbereš še dodatne kose  primerne starosti otroka po tipski listi proizvajalca. Tak način nakupa pohištva je enostaven in hiter, brez dvoma v kvaliteto.

https://lip-satler.si/sl/senta/

Pohištvo ste imeli čas preizkusiti. Tako ga tokrat lahko naročite iz fotelja..

 

 

 

 

Deli to objavo: