KAKO PRIHRANITI ….NAMIGI ZA “NOVOPEČENE” STARŠE!

KAKO PRIHRANITI ….NAMIGI ZA “NOVOPEČENE” STARŠE!

23. maja, 2019

VSAK OTROK SI ZASLUŽI NAJBOLJŠE…

Otroci so naše največje bogastvo in zaslužijo le najboljše.. Zaradi njih v podjetju SATLER  proizvajamo izdelke s srcem. Naši izdelki so trajni predvsem zaradi njih,  …otrok katerim so namenjeni.

Dojenček, ki je spal v naši zibelki odraste v resno in inteligentno mlado damo ali gospoda. Oba lahko v isto zibelko, čez vrsto let položita svojega otroka…mar to ni največja sreča?

V podjetju SATLER želimo malčkom  omogočiti miren, udoben, varen in predvsem zdrav spanec, zato smo se odločili podariti  staršem ob nakupu našega pohištva nekaj vrednega, uporabnega in predvsem praktičnega in sicer:

 

  1. OB NAKUPU OTROŠKE POSTELJICE SATLER LIP, prejmete še blazino polnjeno z oblanci Cemprina dim. 40 x 40 cm v vrednosti 30 € brezplačno

 

  1. OB NAKUPU OTROŠKE POSTELJICE +  PREVIJALNE KOMODE SATLER LIP, prejmete še stensko poličko SONJA v vrednosti 69,54 € brezplačno

 

  1. OB NAKUPU OTROŠKE POSTELJICE + PREVIJALNE KOMODE + OMARE  SATLER LIP, prejmete še vzmetnico za otroško posteljico v vrednosti 99,9 € (pri nakupu posteljice dim. 140×70 cm) ali 84,90 € (pri nakupu posteljice dim. 120×60 cm ) brezplačno

  

Vse kar morate narediti je, da spremljate naše delo in aktivnosti preko naših oglaševanj na FB, INSTAGRAMU, RADIU, SPLETNI STRANI, ČASOPISIH, REVIJAH PRIROČNIKIH, IPD.. in nam sporočite  KODO oglasnega sporočila.

Navodila za uveljavljanje ugodnosti ob nakupu izdelkov:

  • Oglasna sporočila imajo KODE (GESLA) v obliki besed.
  • Obiščete našo spletno stran www.lip-satler.si
  • Na spletni strani objavljenem e-mailu: info@lip-satler.si  , oddate povpraševanje za izdelke in vpišete KODO oglasnega sporočila, ki vam prinaša ugodnost ob nakupu.
  • Na vaš vpisan e-mail prejmete našo ponudbo.
  • V kolikor se za nakup odločite, nam pošljete nazaj odgovor, v smislu potrditve naročila.
  • Ob dobavi ostalih naročenih artiklov iz ponudbe, prejmete tudi pripadajoč brezplačen izdelek.

 

Pomembno:

Naročila izdelkov in s tem povezane ugodnosti,  lahko uveljavljate le ob nakupu izdelkov na sedežu podjetja SATLER, Bistriška cesta 2, 2319 Poljčane po zgoraj navedenih pogojih.   

 

 

Deli to objavo: