Najljubše opravilo nosečk in mamic…šoping!

Najljubše opravilo nosečk in mamic…šoping!

14. maja, 2019

Sodobne ženske imamo rade pravi šoping (v miru). Sama se sprehajaš po trgovskih centrih, butičnih trgovinicah in iščeš tisto nekaj …za piko na I. Ne veš ravno, če sploh kaj potrebuješ, pa komu mar. Šoping je zdravilo za dušo! Ob prihodu domov, pa seveda v izogib slabi volji moža, nekaj malega zadržimo zase (ni dobro vse takoj pokazati).

V času nosečnosti imajo  hormončki v našem telesu pravo veselico. Razpoloženje se nam izmenjuje iz ure v uro, iz dneva v dan. V fazi veselja skačemo iz trgovine v trgovino, srfamo po spletu in iščemo izdelke, ki jih bomo potrebovale za nego in varstvo otroka.

Ne istih ali podobnih kot jih ima soseda ali pa sestrična.  Iščemo nekaj več, ker je to naš otrok!

Želimo mu nuditi vse in še več.

Prednost je v naravnih materialih

Ker smo sodobne in odgovorne mamice, seveda poiščemo vse možne informacije o pomembnosti uporabe izdelkov iz naravnih materialov. Če samo pomislimo, da smo doma v majhni zeleni državi, ki  poseduje vse naravne lepote –  gozdove, jezera in morje. In to imamo mi , Slovenci!

Naš dojenček bo lahko užival zunaj v naravi, ko se z otroškim vozičkom odpravimo na vsakodnevni sprehod. Če imate to srečo, da živite nekje na obrobju mest ali celo na deželi (kar zna biti v času porodniškega dopusta prednost) veste, kako vplivajo na vas drevesa, parki, najbolj pa sprehod v gozdu.

Prav čutiš pozitivno energijo, ki te obdaja. Vonjaš listje, na trenutek sveže gobe, ki so prikukale na plano  in ima te, da bi kar ostal tam. . ne svetujejo zastonj, da se vsake toliko zatečemo v gozd objet drevo.. Preizkusite, deluje!

Les ima svojo moč. Pravzaprav lahko trdim, da les zdravi. Vsakič, ko gremo z družino smučat v hribe in najamemo leseno kočo, si zaželim da bi jo lahko odpeljala domov. Zakaj? Ker me stik z lesom in njegov vonj resnično pomirja. Predvsem vonj lesa borovcev, ki rastejo na višini nad 1800 m vsebuje veliko smole, katere vonj spominja na vanilijo in kadilo. Pozitiven učinek lesa Cemprina ali Gorskega bora kot ga po domače imenujemo je znanstveno dokazan in blagodejno vpliva na krvni obtok (prihrani do 3.500 srčnih utripov, kar ustreza 1 uri delovanja srčne mišice) dihala in celo odpravlja motnje spanja.

In če vse to povežem…ja to je to! Največ kar lahko nudim mojemu dojenčku ob prihodu domov, je zdrav, udoben in varen spanec v otroški postelji iz masivnega lesa Cemprina – otroški postelji  WOODLAND.

Pomislite, kako pomembna je odločitev o nakupu otroške postelje oziroma pohištva za otroško sobo.   Novorojenček večino časa prespi (nekje do 2 oz. 3 meseca).

V njegovi sobi potrebujemo tudi previjalno mizo. Si predstavljate občutek, ko se dotaknete lesene površine z roko? Občutek je prijeten, topel, ugoden.

Tak občutek bo doživel vaš dojenček tudi, ko ga boste previjale na previjalni mizi in se bo slečen do golega (včasih ne pričakuješ, kako lahko to malo bitjece naredi tako veliko v plenico in malo čez..)  dotaknil lesenih delov previjalne mize.

Stik z lesom v najnežnejšem obdobju življenja otroku nudi varnost in toplino. Otroško posteljico iz masivnega lesa v kateri bo spal vaš prvi otrok, pa  boste lahko ponovno uporabile za njegovega bratca ali sestrico, pa še kakega družinskega člana,  vse tja do vnukov.

Vsak otrok pa bo lahko v njej spal od rojstva pa vse do najmanj 6 leta starosti, saj njena modularna izvedba omogoča preobrazbo v posteljo za večjega otroka brez posebnih težav.

Če vprašaš babice, se še spominjajo lesenih zibelk in sreče, ko se je ponovno uporabila za naslednjega družinskega člana…

Prepričana sem, da  ni lepšega občutka, ko čez leta sestavljaš otroško posteljo v kateri je prej spal tvoj sin ali hči, sedaj pa čakaš vnučke..

Vam povem, ko jih dočakam. Upam.

 

Povezava do izdelka: https://lip-satler.si/sl/izdelek/woodland/

 

Deli to objavo: