Otroška postelja, ki raste z otrokom?

Otroška postelja, ki raste z otrokom?

22. maja, 2019

Otroška soba  Senta / 1

Vse se prične s prihodom malih, dišečih štručk na ta svet. O brezskrbnem spancu ponoči, sanjate tudi čez dan…Ujete ste v rutino dneva, ki se ponavlja..

Pa vendar, ..vse delate z veseljem ali ne? Zakaj?

Ker ste odgovorna mamica in želite svojemu dojenčku nuditi varen in topel dom.

Če smo iskrene, vse mamice si želimo urediti najlepšo sobico za svojega malčka.

K obiskom novorojenčka spada seveda tudi ogled otroške sobice.

Urejena, varna in stilsko dovršena otroška sobica je lahko prava paša za oči , predvsem pa izžareva skrbnost in ljubezen staršev.

Otrok v njej od rojstva dalje preživi največ časa, zato so pohištvena oprema in ostali pogoji bivanja v sobici zelo pomembni. Pravzaprav je za otroka bistveno bolj pomembna od otroškega vozička, v katerem otrok preživi le par ur na dan…

Bistveno prednost pri izbiri otroškega pohištva nosi masivni les. Otroška postelja, ki jo po navadi pričnemo iskati kot prvi potreben kos pohištvene opreme za spanje in nego dojenčka mora biti v prvi vrsti stabilna in trdna že na preizkus z roko.

Ob sprehodu skozi trgovine boste dokaj hitro zaključili, da imata cena in kvaliteta pri tem kosu pohištva res nekaj skupnega. Kot pravijo starejši….malo denarja, malo muzike…

Stabilna in trdna otroška postelja je lahko le iz masivnega lesa, prenese lahko tudi težo odraslega. Torej, se lahko kdaj pa kdaj (izjema in ne pravilo…) k otroku uležejo tudi očki ali mamice, da ga uspavajo, pa se ne bo zgodilo nič hudega.

Trajnost otroške postelje  iz masivnega lesa je neverjetna, saj jo boste brez težav lahko sestavljali in razstavljali večkrat zaporedoma (če seveda ne izgubite okovja) brez posebnih težav, kar je bistvena prednost pred umetnimi cenejšimi materiali kot je npr. iveral.

Prednost je tudi v modularnosti. Kaj to pomeni?

Otroške postelje s funkcijo pretvorbe v posteljico za večjega otroka (do starosti 6 let) so torej bistveno dlje uporabne, kot manjše dimenzije otroških posteljic. (120×60 cm).

Upoštevajte še dejstvo, da  boste lahko isto posteljico uporabili še za naslednjega otroka , pa še za koga ….

Otroška soba Senta /2

otroska-soba-senta-lip-satler-008

Nakup kvalitetnega pohištva iz naravnih materialov,  izpod rok vrhunskih domačih mojstrov, z možnostjo servisa na dolgi rok, je sigurno prava izbira.

https://lip-satler.si/sl/senta/

 

Deli to objavo: