OTROŠKA POSTELJA -najbolj skrbno izbran kos pohištva v otroški sobici!

OTROŠKA POSTELJA -najbolj skrbno izbran kos pohištva v otroški sobici!

10. decembra, 2020

Otroška postelja –  najbolj skrbno izbran kos pohištva v otroški sobici

Pričakujete dojenčka ali pa vaš otrok zapušča vašo spalnico in se seli v svojo sobico, morda samo v večjo posteljico?

Postelja je najpomembnejši kos pohištva v otroški sobi. V prvi vrsti mora biti otroška postelja varna in udobna, seveda pa nam mora biti tudi všeč njen dizajn, barve in materiali. Pa vendar, udobna in varna postelja (link: https://lip-satler.si/sl/varen-in-udoben-spanec-vasega-otroka-od-rojstva-do-15-leta-starosti/) zagotavlja vašemu otroku varen in kakovosten spanec ter normalen razvoj.

Posteljica, ki varuje tudi mamice

Otroških postelj je na trgu ogromno, razlikujejo se po dizajnu, barvi, velikostih, materialu in funkcionalnostih. Za dojenčke so bolj primerne manjše otroške postelje ali zibelke. Otroška posteljica pa lahko mamici tudi olajša skrb za dojenčka, zato je pomembno, da ima otroška posteljica nastavljivo posteljno dno. Mamici po porodu je veliko lažje, da se ne sklanja pregloboko in tako čuva svoje hrbtne in trebušne mišice. Poleg nastavljivega posteljnega dna ima takšna posteljica še druge prednosti, ena je pomična stranska stranica pod posteljno dno. Posteljico tako pomaknemo bližje postelji in bližina mamice otroku nudi mirnejši spanec. Preverite katere so še druge prednosti tukaj. (link https://lip-satler.si/sl/otroska-postelja-ki-nam-olajsa-skrb-za-novorojencka/)

večnamenska postelja Julijaip Satler

Postelja, ki raste z otrokom

Vedno bolj pa so med starši priljubljene tudi kombinirane postelje s previjalno mizo in posteljice, ki rastejo z otrokom. (link: https://lip-satler.si/sl/otroska-postelja-ki-raste-z-otrokom/  Otroške postelje s funkcijo pretvorbe v posteljico za večjega otroka, nekatere tudi do najstniških let, kjer višino posteljnega dna sami prilagajate razvoju in starosti otroka. Takšne postelje so bistveno dlje časa uporabne kot manjše dimenzije otroških posteljic. Dojenčki rastejo hitro, zato priporočamo, da razmišljate na dolgi rok in izberete že v začetku posteljo, ki jo bo otrok uporabljal dalj časa.

otroška postelja ElizabethOtroška postelja Lip Satler

Ob nakupu otroške postelje bodite pozorni tudi na materiale, priporočamo izbiro naravnih materialov, kot je les, preverite barve, s katerimi so barvane, certifikate za varnost in kakovost. Kako izbrati otroško posteljo smo opisali v Vodniku za nakup za bodoče mamice. (link: https://lip-satler.si/sl/kako-izabrati-otrosko-posteljo/)

Okolju in zdravju prijazne barve

Zakaj izbrati posteljo Satler Lip

Pobrskajte po naših straneh, kjer najdete širok nabor raznovrstnih otroških postelj, različnih stilov in barv, predvsem pa so vse naše otroške postelje ustvarjene z ljubeznijo do narave. Izbira naravnih materialov, lesa daje vašemu otroku več udobja in dodatne pozitivne učinke na počutje in zdravje. Uporabljamo barve, ki so varne za ljudi in okolje.

Kakovost in varnost naših otroških postelj pa potrjujejo certifikati. Stabilnosttrdnost in dolga življenjska doba izdelka so lastnosti, s katerimi se lahko ponašamo in so preverljive na vseh naših prodajnih mestih.

Privoščite svojemu otroku najlepše sanje in kakovosten spanec. Izberite postelje Satler Lip.

Otroška postelja Lip Satler

NOVO – Izkoristite priložnost hitrega nakupa na obroke brez obresti. Summit hitri kredit vam uredimo mi, sklenete pa ga lahko preko spleta ali v trgovini. Možnost odplačila od 3 do 72 obrokov, za več informacije pa kliknite tukaj.(  https://lip-satler.si/sl/o-nakupu/)

Deli to objavo: