PISARNA SENTA / VONJ NARAVE

MATERIAL: HRAST, IVERAL / TIP: OTROŠKO MLADINSKA SOBA

PISARNA, USTVARJENA ZA USPEH …

#Senta

 

 

 

Z delovnim okoljem si odpiramo vrata v poslovni svet. Senta s svojim modernim in urejenim videzom ustvarja prostor, ki privablja uspehe. Navdušila bo še tako zahtevnega poslovnega partnerja, prijeten vonj masivnega lesa hrasta pa bo v še tako napet sestanek vdahnil občutek sproščenosti.

MODERNO UREJENA – ZA RED PO VAŠI MERI.

Izbirate lahko med pestro in bogato ponudbo različnih regalov, ki omogočajo, da si svoje delovno okolje uredite po lastnih željah. Vi ste tisti, ki ustvarjate red v svojem prostoru.

Vse naše pisarne odlikujeta estetska dovršenost in funkcionalnost, ki razume potrebe poslovnega sveta.

  ELEMENTI OTROŠKO MLADINSKE SOBE WOODLAND:

SPECIFIKACIJE

Otroška postelja

Otroška postelja Woodland je izdelana iz masivnega gorskega bora. Dno je nastavljivo v 3 višine. Premer koles je 50 mm. Vsebuje možnost izvleka treh stičnih palic. Lahko jo sestavite v otroško posteljico ali v posteljico, uporabno do 6. leta starosti otroka.

Komoda

Previjalna komoda Woodland je izdelana iz masivnega gorskega bora. Ima mehko zapiranje predalov in snemljiv nastavek za previjanje. Omogoča nadaljnjo uporabo kot komoda. Ima možnost namestitve barvnih lesenih ročajev.

Omara

2-delna omara Woodland je izdelana iz masivnega gorskega bora. Ima 2 predala, 1 polico in 1 palico za obešanje. Omogoča mehko zapiranje vrat in predalov.

Polica

Stenska polica Woodland je izdelana iz masivnega gorskega bora.

VSI ELEMENTI V PDF PRILOGI

DOSTAVA

Vse izdelke, ki so na zalogi (navedeno pri posameznih izdelkih) odpremimo v 2-7 delovnih dneh po prejemu vašega naročila. Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.

Kvalitetna montaža pohištva je zelo pomembna za varno uporabo izdelkov. Zato imamo v ponudbi tudi montažo. Za več informacij nas kontaktirajte!