Otroške sobe

Rocket

odpremium |23. maja, 2017 |0 Comments , , , , , , , ,

SVEŽA OBLIKA / Otroško mladinsko sobo ROCKET zaznamuje masiven les s svežo obliko in pestro izbiro elementov. Naravna, oljena površina lesa vas vrne nazaj k naravi. Posebna pozornost pri oblikovanju je namenjena uporabnosti in prilagodljivosti starostnemu obdobju otroka. Barvno oblazinjenje vzglavja mladinske postelje Rocket, pričara sobi nov moderen stil.

Woodland

odpremium |23. maja, 2017 |0 Comments , , , , , , , ,

VONJ NARAVE / Kolekcija pohištva iz lesa gorskega bora ali cemprina je nežnih a klasičnih oblik. Otroško sobo napolni z energijo, ki je nujna in čudovita sestavina življenja. Zaradi visoke vsebnosti smole in eteričnih olj ima cemprin prijeten vonj, ki se ohrani dlje časa. Ta vonj imenujemo tudi »kadilo iz alp«. Vonj cemprina dokazano vpliva na miren in bolj zdrav spanec.

»Kolekcija pohištva nežnih in klasičnih oblik najrazličnejših osupljivih barv, ki polnijo sobo z energijo, ki jo potrebujemo za življenje – nujno potrebno in čudovito sestavino življenja. Izbor pravega barvnega odtenka ima blagodejen vpliv na dobro počutje vašega otroka. Linija pohištva, ki že vključuje izdelke, ki jih potrebujete za prihod novorojenčka, se dopolnjuje s pohištvom, ki ga potrebujejo šoloobvezni otroci in mladi.«

Luka

odpremium |23. maja, 2017 |0 Comments , , , , , , , ,

ELEGANCA / Luksuzna otroška soba LUKA ponuja razkošje elegance in detajlov. Zaobljene linije pohištva v kombinaciji z usnjem ali blagom dajeta sobici  edinstven izgled, ki v vas vzbudi občutek nežnosti, ljubezni in topline. Linija LUKA je razkošje, ki si ga vaš dojenček zagotovo zasluži.

Harmony

odpremium |23. maja, 2017 |0 Comments , , , , , , , ,

PRAVLJIČNE BARVE / Kolekcija pohištva nežnih in klasičnih oblik najrazličnejših osupljivih barv, ki polnijo sobo z energijo, ki jo potrebujemo za življenje – nujno potrebno in čudovito sestavino življenja. Izbor iz pravega barvnega odtenka ima blagodejen vpliv na dobro počutje vašega otroka. Linija pohištva, ki že vključujejo izdelke, ki jih potrebujete za prihod novorojenčka, se dopolnjuje s pohištvom, ki ga potrebujejo šoloobvezni otroci in mladi.

»Nežna in tradicionalna oblika otroškega pohištva Harmony v kombinaciji z mavričnimi barvami napolni sobico z vitalno energijo – to čudovito in nujno potrebno sestavino življenja. Izbira različnih možnih kombinacij ročajev v barvah nudi otroku dobro počutje. Ime Harmony pove, da smo to pohištvo izdelali z ljubeznijo do oblikovanja. Vsi izdelki linije Harmony – predali in vrata omar so opremljeni z udobnim mehkim sistemom zapiranja.«