Sestav MAGICLAND – le nebo je meja

Sestav MAGICLAND – le nebo je meja

14. septembra, 2018

Sestav MAGICLAND – le nebo je meja

Ponosni smo, da smo na 51. MOS-u s predstavljenim izdelkom »MAGICLAND« bili izbrani kot nagrajenec za podelitev sejemskega priznanja s strani Komisije za podelitev sejemskih priznanj Mestnega sveta Mestne občine Celje, kar potrjuje njegovo odlično izvedbo.

V otroški sobi otrok preživi veliko časa. Tam spoznava svet, ki ga obdaja, se uči, zabava, hkrati pa si ustvarja svoj varen kotiček, ki mu v stiski nudi zavetje, varnost, občutek sprejetosti in domačnosti.

Kako opremiti otroško sobo za novega družinskega člana, je zelo zahtevno opravilo za vsakega starša, saj je na trgu veliko različnih modelov, materialov … Starši pa si želijo le, da bi bil njihov malček na varnem, oni pa, da bi imeli vse na dosegu roke, da jim je pot v starševstvo čim bolj olajšana in bodo s svojim malčkom lahko preživljali kakovostne skupne trenutke. Z odraščanjem pa otrok začne razvijati nove veščine, ki pomenijo tudi, da ima kar nekaj novih potreb, zato bodo nujne tudi prilagoditve znotraj otroške sobe. Zato je dobro, da že v samem začetku starši izberejo sobico, ki bo lahko rasla z otrokom in bo v različnih življenjskih obdobjih lahko zadovoljevala vse njegove potrebe.

Sestav MAGICLAND bo tako nudil otroku pravcato čudežno deželo, v kateri bo v družbi njegovih najljubših pravljičnih junakov spoznaval skrivnosten svet, poln pustolovščin. Sestav na začetku nudi elemente, ki so nujno potrebni za dojenčke, nato pa bo z elementi, ki se lahko uporabljajo popolnoma samostojno, nudil vse potrebno njegovim odraščajočim zahtevam.

Več o sestavu MAGICLAND, ki bo varen zavetnik vašega otroka v vseh življenjskih obdobjih, lahko najdete tukaj.

Deli to objavo: